Det Danske Afrika Selskab LogoDet Danske Afrika Selskab

Ansog Om MedlemskabPersonligtVirksomhedNGO

Virksomhedsmedlem

Bliv virksomhedsmedlem af Det Danske Afrika Selskab i dag

Påbegynd jeres rejse med os i Det Danske Afrika Selskab ved at blive virksomhedsmedlem. Processen er enkel – udfyld blot og indsend formularen nedenfor. Sørg for at udfylde alle felter, og del de unikke erfaringer eller interesser, jeres firma har i Afrika. Jeres ansøgning vil blive gennemgået af vores bestyrelse, og I vil få besked, når den er godkendt.

Hvorfor blive medlem?

At blive en del af vores selskab betyder, at jeres firma tilslutter sig et netværk af virksomheder og individer, der deler jeres passion for Afrika. Uanset om det er kulturen, menneskene, landskaberne eller specifikke forretningsmuligheder, der tiltrækker jer, er vi her for at udforske og vokse sammen.

Møder og sammenkomster

Vi arrangerer møder og sammenkomster til meget rimelige priser, under de samme fordelagtige vilkår og priser som for vores individuelle medlemmer. Detaljer og omkostninger vil blive oplyst med hver eventinvitation, så I altid ved, hvad I kan forvente.

Medlemsgebyr

Det årlige medlemsgebyr for virksomhedsmedlemmer er tilpasset således, at op til fem medarbejdere fra jeres firma kan deltage i hvert af selskabets arrangementer. Dette gebyr muliggør vores bestræbelser på at organisere arrangementer og initiativer, hvilket tillader os at fortsætte med at tilbyde stor værdi til vores fællesskab.

Bliv medlem i dag og bliv en del af et selskab, der fejrer og lærer fra det diverse og rige tæppe, som er Afrika. Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Det årlige medlemskab er 5000 kr.